Bioeffect - luksusta iholle

July 9, 2019

Kun sain testiin Islannin ihmeen, Bioeffectin uutuuksia sekä vanhan tutun EGF-seerumin, hykertelin jo valmiiksi innosta, sillä tiesin että tulen tykästymään tuotteisiin. Postauksen voisi oikeastaan lopettaa näinkin lyhyeen toteamalla yksinkertaisesti, että nämä tuotteet toimivat.
"Uskomme tehokkaaseen ja tulokselliseen ihonhoitoon, joka ei ole markkinointiosastojen, käsittämättömien ainesosien, kalliiden pakkausten tai vanhanaikaisen teknologian avulla tuotettua, vaan edistyksellisen tieteen ja radikaalin, uuden asenteen tulosta"

Olen testannut kyseisen brändin tuotteita ennenkin sekä blogi kautta että omilla pennosillani ostettuna, ja aivan jokainen kerta olen suositellut tuotteita ilolla muillekin. Ikisuosikkini on legendaarinen EGF-seerumi, jossa on vain seitsemän ainesosaa - ei siis mitään ylimääräistä. Seerumi on laiskan ja kiireisen unelma, sillä sen lisäksi ei tarvitse mitään muuta tuotetta edes silmänympäryksille. Itse olen huomannut seerumilla olevan silminnähtäviä tuloksia iholla kahden-kolmen yön käytöllä. Siis sellaisia, että huokailen aamulla peiliin katsoessani ilosta. Tykkään siitä, että brändin tuotteet sopivat jokaiselle iholle herkästä sietokykyisempään, ja kuivasta ravitumpaan. Vaikka tuotevalikoima ei ole suuri, kattaa se kaikki tarpeet tursuamatta yli äyräiden. Kun perusta on laadukkaissa raaka-aineissa ja tieteessä, on helppo hymyillä.
 
Ihon sävy tasoittuu, arvet haalenevat pikkuhiljaa, juonteet madaltuvat maltilla ja koko nassu on napakamman ja tuoreemman näköinen. Uutena tuttavuutena kokeilin EGF Eye serum -silmänympärysseerumia, joka levitetään silmien alle viileällä rollauspäällä. Koostumus on aavistuksen tahmeampi kuin varsinaisessa EGF-seerumissa, mutta tuote imeytyy iholle kuitenkin hyvin. Seerumin riittoisuuteen tottuneena (muutamalla tipalla käsittelee kevyesti koko kasvot ja kaulan!) olen joka kerta silmänympärystuotetta levittäessäni huolissani siitä, että se loppuu pian, eh. Tuotetta turskahtaa pakkauksen päästä painaessa mielestäni enemmän kuin mitä yhteen levityskertaan tarvitsisi, joten levitän ylimääräisen määrän yleensä ylähuulen yläpuolelle ja toki myös liikkuvalle luomelle. Tämäkin tuote on taattua Bioeffect-laatua ja lunastaa kaikki lupauksensa.

Päiväkäyttöön tarkoitettu, uudistettu kaksiosainen EGF + 2A Daily Duo -setti on myös ollut käytössäni tovin, ja sekin on aivan yhtä laadukas kuin muutkin sarjan tuotteet. Tuntuu joskus hölmöltä kirjoittaa tällaista ylistyslaulua, mutta minkäs teet, kun tuotteet ovat yksinkertaisesti vaan niin tehokkaita. Duolle keksin kuitenkin käytännön osalta pari miinusta. Levittämiseen menee omiin aamutoimiini nähden hieman liikaa aikaa, sillä tuotteiden levityksen välillä tulisi pitää pieni tauko. Kun kaksiosaisen hoitotuotteen levityksen jälkeen vielä odottaa suositellut 3-5 minuuttia ennen aurinkosuojan ja meikkiprimerin levitystä - itse meikkipohjasta puhumattakaan - on rutiini omiin arkiaamuihini liian aikaavievä. Siksi duosta onkin tullut minulle viikonloppurituaali, ja etenkin nyt lomalla onkin helppo panostaa ihonhoitoon antaumuksella heti aamusta, kun ei ole hoppua minnekään. Duon toinen vaihe on myös koostumukseltaan aavistuksen liian tahmaista iholla omaan makuuni. Mutta kerran tuote toimii, en valita, heh.

Tehohoitoa silmänympärysiholle tarjoaa EGF Eye mask treatment, jonka seerumi levitetään silmänalusiholle ja peitellään hoitolapuilla. Varttitunnin päästä saa ihailla kiinteämpää, kirkkaampaa ja tasaisempaa ihoa. Maski on suosikkini päiville, jolloin silmänympärys on erityisen nuutunut, ja olen myös käyttänyt sitä prinsessahoitona ennen juhlia.

Lopuksi vinkkaan vielä kätevästä On the go essentials -matkasetistä, jonka avulla pääsee tutustumaan Bioeffectin tuotteisiin edullisesti, jos ostos vielä mietityttää. Ystävät olen neuvonut vuosien varrella aina aloittamaan kokeilunsa EGF-seerumista, jonka hankintaa ei kukaan heistä ole ainakaaan mulle tullut valittelemaan, päinvastoin. Itse ajattelen EGF-seerumin hankinnan vastaavan hinnaltaan hyvää kasvohoitoa, josta saa hyötyä kuukausitolkulla, kun kasvohoidon vaikutukset yleensä hiipuvat jo parissa viikossa unholaan. Matkasetin mukana tulee myös minikokoinen EGF-seerumi, ja monta muuta ihanaa tuotetta, jotka ovat reissanneet mun mukana jo Berliinissä ja parilla lyhyemmällä yön yli kestäneellä reissulla täällä kotimaassa!

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

ENG | Some amazingly efficient skincare products from Bioeffect I just tested. This was not the first or the last time I tried these and I simply cannot get enough of them. The results they give are real and visible. The price is not the cheapest, but I always tell people to think about the investment as a prolonged facial, because the cost is approximately the same, except you get to enjoy the results for much longer with these products! 

No comments

Post a Comment