Iltalenkillä

June 15, 2019

Yhteistyössä Defshop.fi:n kanssa

Oma aika on kortilla ruuhkavuosien keskellä, ja jos ei itse ota asiakseen nähdä ystäviä, harvenevat tapaamiset ikävä kyllä huomattavasti. Iltakävelyt ovat olleet viime vuosina yksi parhaista tavoista yhdistää ystävien näkeminen, kuulumisten päivittäminen ja liikunta raittiissa ilmassa. Ei haittaa vaikka emme ystävien kanssa asukaan ihan naapurissa, autolla tai pyörällä hurauttaa toisen luo hetkessä ja sitten seuraavat tunti-puolitoista vietetään reippailun parissa suu vaahdossa samalla jutellen.

Eräs ystävistäni on kätevästi myös ammattivalokuvaaja, joten käytin härskisti hyväkseni hänen kuvaustaitojaan taas kerran lenkillä ollessamme, ja tuloksena ovat tämän postauksen kuvat. Ja kuten kuvista näkyy, hiton hauskaa oli! Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän jaksan poseerata kameran edessä ja pyrinkin saamaan kuvat purkkiin aina mahdollisimman pikaisesti. Pousailu ja kameran edessä heiluminen tuntuu jotenkin edelleen vaan epäluonnolliselta, ja vedän homman usein läskiksi ihan tarkoituksella. Karkki on kunnon pro ja jatkaisi aina vaan, joten puhallan pelin aina seis siinä viiden minuutin kohdalla, koska tuntuu jotenkin niin hassulta että asukuvien ottamiseen käytettäisiin sen enempää aikaa. Ainakaan musta otettuihin, eh...

Asu on taas niin mua; sporttinen ja mukava päällä. *Kappa on mielestäni yksi ihanimmista taas pinnalle pompanneista retrobrändeistä, ja taidattekin jo tietää viehtymykseni pätkäistyihin yläosiin. *Lenkkareita käytän arjessa ihan jatkuvasti, ja korot valitsen jalkaani oikeastaan enää juhliin - jos silloinkaan. Tykkään kyllä korkojen tuomasta liftistä asuun ja fiilikseen, mutta harvemmin jaksan kipotella niillä menemään koko päivää, saatika sitten hakea lapsia päiväkodista ja eskarista korot jalassa, jos en sinä päivänä ole ollut liikkeellä autolla. Laiskuus voittaa siis halun näyttää ryhdikkäältä kauniissa kengissä, ha.

Olen jo hetki sitten tainnut tulla sinuiksi tämän verkkaisen postaustahtini kanssa, vaikka joskus ennen taisin potea siitä huonoa omatuntoa. Arki on sen verran hektistä päivätyön ja perheen vuoksi, treeneistä puhumattakaan, että heti kun soppaan heittää jotain ylimääräistä, kärsii postaustahti entisestään. Nytkin olen napannut allergiani päälle kesäflunssan, ehkä lentokoneesta, ehkä jostain muualta. Onneksi osaan olla stressaamatta asioista nykyään, ja menen suurimman osan ajasta vain virran mukana, näin pääsen itse helpommalla. Flunssakin menee menojaan pikemmin, kun en kiinnitä siihen sen suuremmin huomiota.LEGGINGS | HM
*HOODIE | KAPPA
*BUM BAG | KAPPA
  *SNEAKERS | DNGRS
SUNNIES | PORSCHE DESIGN


*gifted
Pics: Karoliina Jääskeläinen, edit by me

ENG Love this cute and sporty look a lot! These pics were taken by a friend of mine who also happens to be a professional photographer, while we were out on an evening stroll. Pretty handy, huh. I'm still so into cropped hoodies and tops, not to mention bum bags, sneakers and leggings. Amen to athleisure! 

No comments

Post a Comment