Espanjan auringon alla

June 17, 2019

Edellisessä asukuvapostauksessa valittelin kuinka en millään malttaisi olla kuvattavana asukuvia varten paria minuuttia pidempään. Vaikka kameran takana häärisi kuinka taitava kaveri, tai kuten näidenkin kuvien kanssa, ammattivalokuvaaja. Ja selatessani myöhemmin kuvia läpi koneelta palaan noihin nauruntäyteisiin hetkiin ilta-auringon paahteessa, ja väkisinkin alkaa taas hymyilyttää. Varsinkin frendien kanssa kuvatessa nuo tilanteet pitäisi osata ottaa enemmän läpällä ja ajanvietteenä ystävien kesken, eikä muhia epämukavuusalueellaan ja inhotella poseeraamista. Siinäpä mulle haastetta kerrakseen!

Ette varmaan ylläty hirveästi kun kuvissa näkyy taas leggarit ja pätkäisty yläosa, niin ja jalassa toki lenkkarit, mitenkäs muutenkaan. Omistan kyseiset leggarit kolmessa eri värissä ja näitä kehun teillekin vilpittömästi ja sydämeni pohjasta. Materiaali on todella napakkaa, ja selluliitin näkymisestä huolehtiville kerron ilouutisen: mitkään muhkurat eivät erotu tämän kankaan kuvion alta.

Vyötärö nousee tarpeeksi korkealle ja pöksyt ovat aivan ehdottomasti myös kyykyn kestävät, sen verran monta kertaa olen nämä päällä salilla touhuillut. Jännä, miten kivoja kuvia saa noinkin yksinkertaisella taustalla ja miten upeasti tuo lähes trooppinen kuumuus välittyykään kuvista.
Nyt ovat molemmat kevään ja alkukesän reissuista takanapäin, ja olen ihan hiton onnellinen siitä, miten upeita muistoja pääsinkään kavereideni kanssa luomaan sekä Espanjassa että Saksassa. Nyt on tarkoitus nautiskella kesästä rauhakseltaan kotimaan kamaralla ja suunnata syksyllä vielä viikoksi Turkkiin toivottavasti aurinkolomalle perheen kesken. Tämä vuosi on sikäli poikkeuksellinen, että mä en muista milloin olisin viimeksi ollut kolmessa eri reissussa vuoden aikana. Tasoitellaan pikkuisen kalavelkoja tässä niin sanotusti männä vuosien osalta. Tilanteen mukaan toki aina mennään, ja nyt kun reissuihin oli mahdollisuus, niin tartuin siihen.*LEGGINGS | SPORTING WAY
TOP | ZARA
SNEAKERS | REEBOK
SUNNIES | PORSCHE DESIGN
JEWELRY | EBAY, OLD AND SECOND HAND


*giftedPics: Karoliina Jääskeläinen, edit by me.

ENG | Another outfit of me in leggings, sneakers and a crop top, lol. But what can I say, this is just so me. And besides, who doesn't love a comfy pair of sneaks and leggings, right? Just reminiscing my lovely trips to Spain and Germany with my friends this spring, had a total blast both times. I really do have the best friends!

No comments

Post a Comment