Smells like teen spirit

May 4, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Defshop.fi

Heippa kamut, vappukin jo tuli ja meni, juuri kun oltiin pääsiäisen pyhistä selvitty. Kevät on edennyt ihan hurjaa tahtia, ja mä odotin sadetta kuin kuuta nousevaa koivuallergian takia, joka ei tosin tänä vuonna ehtinytkään kovin pahaksi. Lääkkeitä taisin syödä viikon verran, ja mukaan mahtui muistaakseni kaksi oikein ärsyttävää päivää. Eli aika helpolla selvittiin, vaikka tänä keväänä siitepölyä kuulemma onkin ollut reilummin kuin yleensä. Sateiden mukana saatiin myös takatalvi, ei paljon naurata aamuisin nämä nollaa hipovat lämpötilat, mutta minkäs teet. Toki korjasin myös lasten talvikamppeet pyykin kautta jo arkistoon, vain kaivaakseni ne taas esiin...

Luonto näyttää nykyään heräävän talven jäljeltä henkiin joka kevät aiempaa varhaisemmin, ja nytkin koivuissa on jo pikkuruiset lehdet, kun lapsena muistelen aina ajatelleeni lehtien puhkeavan puihin vasta toukokuun loppupuolella.

Siitepölystä ja takatalvesta siirrytäänkin sujuvasti takaisin Espanjan tunnelmiin. Ai että, muistan tämän kuvaushetken ihan tosi selvästi ja sen ajatteleminen saa kyllä hymyn huulille. Ilta-aurinko paisteli ihanan kirkkaasti ja kuumasti majapaikkamme nurkalle, palmut heiluivat tuulessa ja oli hiki. Tasapainoilin sinnikkäästi kuvissa näkyvän muurinreunan päällä ja meinasin totuuden nimissä tulla sieltä alas muutaman kerran, sen verran hankalaa puuha oli varvastossuissa. Karkin kanssa on aina yhtä hauska kuvata, ja ennen tätä settiä emme olleetkaan päässeet kuvaamaan kimpassa hetkeen.

Asu on tosi sporttinen ja tuo Addun *toppi on ihanan ysäri. Kyseinen toppi menee mulla salin lisäksi ihan arkikäyttöönkin, ja himoitsen toki samaa myös valkoisena. Halterneck-malli sopii nätisti vähän leveämpää hartialinjaa ja selkää korostamaan. Malli tuo myös elävästi mieleen omat teinivuodet, jolloin halterneck-mallisia yläosia tuli käytettyä oikein urakalla.
Olen myös tosi ihastunut ysäriviboja vahvasti henkivään vyölaukku-trendiin, jota testailin käytössä jo muutama vuosi takaperin. Silloin hankittu Vuittonin vyölaukku on jo löytänyt tiensä uuteen kotiin, koska malli oli kaikesta söpöydestään huolimatta niin käsittämättömän pieni, että en usko nykyisen puhelimeni edes mahtuvan sen sisään, saatika minkään muunkaan arjessa tarpeellisen tavaran. Tämä *Kappan reilun kokoinen malli vetää sisälleen perusroinan lisäksi jopa vesipullon ja Espanjan reissussa veska olikin käytössä ihan tauotta. Kesällä se päässee mukaan myös lasten kanssa puistoiluihin ynnä muihin rientoihin. Käytän veskaa vyötärön sijaan crossbodyna, koska tämän kokoinen malli peittäisi alleen jopa koko lantioni, jos köyttäisin sen niille tienoin.PANTS | KAPPA (KUVAUSLAINA, DEFSHOP)
*TOP 
| ADIDAS
*SANDALS 
| DEF
*BUMBAG 
| KAPPA
SUNNIES 
| PORSCHE
HOOPS 
| EBAY

*gifted


Pics: Karoliina Jääskeläinen, Valoon Photography (edit by me)

ENG Missing those gorgeous sunsets in Spain. Shooting with a dear friend was so fun! Can't wait for summer, but right now the weather here in Finland has been more wintery, boo. 

No comments

Post a Comment