IsaDora Bronze Bliss

May 18, 2019

Heippa, kamut! En ole tainnut postailla tänne blogiin vielä yksiäkään meikkikuvia, mutta nyt hommaan tulee muutos. Olen pikkuhiljaa ja ihan varkain alkanut taas innostua meikeistä - välissä oli pitkähkö tauko, jolloin en jaksanut leikiskellä meikeillä sen ihmeemmin, mutta nyt saatuani testiin IsaDoran ihanan kevätkokoelman meikkejä, innostuin pensselöimään kasvoille täyden meikin ihan normaalina arki-iltana - aikamoista. Bronze Bliss:ksi nimetty kesämeikkikokoelma on inspiroitunut välimerellisestä kuullosta, neutraaleista ja poltetuista sävyistä, jotka siis edelleen jatkavat voittokulkuaan. Suomalaisen iholla ne ovatkin parhaimmillaan juuri kesäaikaan, sillä harvan meistä omat värit ovat niin näyttävät, että punaiseen vetävät sävyt luomilla toimisivat kalpeaa talvinaamaa vasten. 

Tein silmämeikin Bronzing Eye Bar:lla, ja lisäksi  kulmaluun alle ja silmän sisänurkkiin Highlighting Crayon -korostuskyniä, sävyssä Pink Gold ja Gold. Kulmiin käytin kevään suosikkiani, Brow Powder Pen:iä, sävyssä Taupe. Kyseinen kulmakynä jättää iholle ihanan kevyen värin, eikä sitä tarvitse hinkata iholle väkivalloin, kuten montaa muuta kollegaansa. Nenäluun korostin sävyllä Crystal Pearl ja huulipunan päälle, huulten keskiosaan käytin sävyä Bronze

Kiilto on palannut taas huulille pitkän mattakauden jälkeen, ja kokoelman Gloss Stick Stylo -huulipunat jättävät kauniin kostean lopputuloksen huulille, ja hei, iso plussa aurinkosuojakertoimesta 15. Itse käytin meikissä sävyä Bare Bliss, josta tykkäsin hurjasti! Kokoelman aurinkopuutereista käytin varjostamiseen mattaista sävyä Beach Tan ja sen lisäksi kävin kasvoja läpi shimmerisellä sävyllä Golden Tan. Poskipäille levitin paahteista fiilistä tuomaan muhkeaa Highlightin Stick:iä, sävyssä Beach Glow.

Mua viehättää yleensä muutenkin tuotteet, joiden käyttötapaa voi muutella fiiliksen mukaan ja tämän kokoelman tuotteet ovat ehdottomasti sellaisia! Vinkkaan esimerkiksi seuraavista: käytä aurinkopuutereita myös luomilla, tai mattaista versiota vaikka kulmavärinä, jos se sopii omiin väreihisi. Korostuskynät sopivat silmien lisäksi joka puolille kasvoja valoa tuomaan ja vaikka huulipunan päälle, tekemään huulista aavistuksen pulleamman näköiset. Myös voidemainen korostuspuikko sopii esimerkiksi huulipunan kanssa sekoitettavaksi tai luomille (muista kunnon pohjustus voidemaisen tuotteen kanssa!). 
Kaiken kaikkiaan pidin kokoelmasta ihan hurjasti, mutta ei ihmekään, IsaDora on ihan nuoresta asti ollut suosikkini markettimeikkibrändeistä, upean hinta-laatusuhteensa vuoksi.

Pigmentti on aina kohdillaan, sävyt sopivat monelle, mutta sen lisäksi esimerkiksi luomiväripaletteihin on aina lisätty yksi tai kaksi yllättäjää, tässä tapauksessa makea turkoosi. Katsellaan, josko innostuisin kesän paahtamille kasvoille sutimaan sitäkin, jossain vaiheessa olin nimittäin kovin ihastunut turkoosiin rajaukseen silmissä. 

Tuotteet ovat pigmenttisyyden lisäksi myös tosi riittoisia, ja mulla taitaa rehellisesti sanottuna olla edelleen kätköissäni joitain alkuperäisistä pakkauksista irroittamiani IsaDoran luomivärinappeja, jotka olen vain siirtänyt erilliseen magneettirasiaan muiden nappien joukkoon. 

Tuotteet pressinäytteitä. 

2 comments:

 1. Mä olen käyttänyt useamman vuoden Isadoran tuotteita, aurinopuuteria, varjostus- ja korostuspaletteja, niissä on aina musta ollut paras-hintalaatusuhde ja sopivat mun iholle hyvin!:)
  Mukavaa viikonloppua!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  ReplyDelete
 2. Pahoittelen viivettä vastauksessa, mulla on pitkään jo ollut ongelmia Bloggerin kommenttien kanssa. :( En yhtäään ihmettele, brändit tuotteet ovat hintoihinsa nähden tosi laadukkaita vuodesta toiseen. :) Hyvää kesää!

  ReplyDelete