Electric pink

April 18, 2019

Mitä pidemmälle kevät vierii, sitä enemmän olen kiinnostunut neonväreistä. Tiedetään, ihan teiniä, mutta kai mä sitten olen vielä henkisesti hiukan teini, heh. Espanjan reissulta tarttui mukaan muutama neon-toppi ja nämä hengästyttävän upeat neonpinkit leggarit sain testiin BomBom:lta tovi sitten. Pöksyjen matsku on aivan ihanaa: kepeää, pehmoista, mutta silti tosi napakkaa, eli tavara pysyy niin sanotusti paikoillaan nämä jalassa.


Vinkkinä kerron vielä sen, että näiden legginsien alle kannattaa valita ihonväriset alkkarit, koska ihan tummat sävyt näkyvät helpommin kankaasta läpi, vaikka kyseessä ei olekaan mikään ohut trikoo. Just saying, koska salilla kyykätessä on musta ainakin kivempi jos piccarien väri jää salaisuudeksi pöksyjen alle... Itse käytän näissä napakoissa housuissa kokoa S. Näiden on tarkoitusti olla pukemisvaiheessa naftit ja piukat, koska siten taataan se etteivät legginsit valu alaspäin päällä ollessaan. Legginsiä on saatavilla super-korkealla vyötäröllä ja tavallisella, itse otin ensin korkeamman vaihtoehdon, vain huomatakseni että se on liian korkea mulle. Pitkäselkäinen tykkää varmasti siitä todella korkeasta, kun mulla taas pituutta on nimenomaan kinttu-osastolla.

En ole vielä ehtinyt salille pinkeissä paholaisissa, mutten malta odottaa että saan päivän piristykset kunnon jumppakäyttöön asti! Nyt kuvia katsoessa voisi ihan hyvin lähteä asioillekin käymään (salin lisäksi!) tämän tyylisellä asulla, ja harteille voisin heittää vaikka bomberin ja jalkaan kivat lenkkarit. Oli muuten super mahtavaa kuvata pitkästä aikaa kesäisissä maisemissa asukuvia, myös Espanjan upea valo oli ihan jotain muuta kuin kotimaan kelmeän kirkas kevätvalo, mutta onneksi kohta täälläkin päästään nauttimaan vuoden kauneimmasta ajasta. Enää reilu kuukausi siihen kun puihin versovat lehdet... En malta odottaa!Kevät on muutenkin täynnä kaikenlaista hulinaa ja ihania treffejä ystävien kanssa, vähemmästäkin tulee hyvälle päälle. Pääsiäinen tulee aika ihanaan saumaan ja suunnitelmissa on viettää sitä perhepiirissä ja rakasta ystävää nähden. Suklaata ja muita herkkuja tulee varmasti myös kulumaan, saatoin jo maistaa muutaman pikkusuklaamunan neitien virpomissaaliista...

*LEGGINGS 
SPORTING WAY
JEWELRY 
| OLD, EBAY, DIY
TOP 
SECOND HAND

*gifted


ENG | Don't you just love a brigth neon leggings? I've fallen in love with this neon pink leggings from BomBom, it's just the right shade and fits like a glove. It's also super comfortable on as I hate working out in uncomfy sportswear. Cannot wait to actually wear these to the gym, but hey, Spain wasn't all that bad either. So stoked about summer coming here too in May... Summer months in Finland are the best in the world!

Pics: Metti Forssell, edit by me

2 comments:

  1. Onpas kivan malliset, pitää vilkaista mallistoa. Oon kaivannut salille uusia pöksyjä, edelliset alkaa olemaan tiensä päässä hiljalleen, mutta laiskuuttani en ole päässyt vielä edes verkkosivuja pidemmälle :D

    Hyvää pääsiäistä!

    ReplyDelete
  2. Nää on siis ne korkeampivyötäröiset, mutta vyötäröä on käännetty ehkä nelisen senttiä sisäänpäin. Mulla on pitkät jalat ja ehkä normiselkä, joten vaihdan normaaliin vyötäröön. Todella lämmin suositus kaikille BomBom:lta testissä olleille leggareille, ne Mermaidit on olleet myös super ja nää on niin mageet! Ota testiin pari kokoa, jos et oo varma, niillä on tosi hyvä aspa. :) Teille kanssa aurinkoista pääsiäistä! :)

    ReplyDelete