Logos and leather pants

March 13, 2019

Karsea otsikko, mutta minkäs teet. Aina ei voi voittaa ja niin edespäin... Aika selväksi tulee kuitenkin asun teema, jos ei muuta. (Teko)nahkahousut olivat muuten harvinaisen huono valinta erääseen valokuvaamisurakkaan, ja olinkin hiestä litimärkä pyörittyäni reilun puolisen tuntia ihanan veljentytön ympärillä kamerani kanssa vanhempieni luona! Olin melkein unohtanut tuon sinisen Calvinin logokollarin, joka on musta edelleen aivan ihana. Ostin sen muistaakseni vajaa pari vuotta sitten jostain Facebookin kirppisryhmästä uudenkarheana, ja käytin sitä etenkin alkuun ihan hurjan paljon. Materiaali on pesemisestä huolimatta pysynyt tosi kivana, eikä nukkaantunut ollenkaan, joten tästä innostuneena olenkin jo pidemmän tovin haaveillut samasta kollarista vaaleanharmaana tai valkoisena.

Kerran kirppisjumalat jo kuulivat toiveeni, löytäessäni eräältä nuorelta neidolta tätä samaista paitaa myynnissä parissakin eri värissä, omassa koossani ja pilkkahintaan 20 euroa kipale. Harmikseni värit eivät istuneet kasvojeni lähelle ollenkaan, sillä tummanharmaa ja tummanruskea eivät ole mun värejä sitten millään. En lannistunut tästä vastoinkäymisestä, sillä mulla on ollut jo vuosia ihan maaginen kirppisonni, ja yleensä kun laitan sisään niin sanotusti jonkun toiveen, löydän etsimäni käytettynä muutaman kuukauden sisään toiveen keksimisestä. 

Kirppisasialla jatkaakseni, keksin viime viikolla järjestää pian uuden kotikirppiksen, sillä edellisestä taitaa olla jo ainakin kolme vuotta aikaa! Laitoin tuolloin ilmoituksen kirpusta pariin paikallisen FB-ryhmään ja kotona ramppasikin ihan kivasti sakkia. Etuna tässä on se, että kamoja ei tarvitse raahata minnekään varsinaiseen myyntiin ja kirpun ajankohdan voi päättää aivan itse. Toki samanlaista yleisöryntäystä on turha odottaa kun perinteisillä kirpuilla, mutta viime viikonlopun kierroksella kuulin perinteisiltäkin kirppismyyjiltä taas saman värssyn kuin niin usein ennenkin sekä Jäähallin että Vallilan Brunon kirpulla: yleisöryntäys keskittyy lähes poikkeuksetta aikaisimpaan aamuun, kun myyjät vasta saapuvat pöydille järkkäämään kamojaan, ja hiljenee sitten suhteellisen pian verkkaisemmaksi. Muistan itsekin juuri tuon aamuryysiksen perinteisiltä kirpuilta, enkä voinut sietää trokareiden vimmaa tonkia avaamattomia kassejani ilman lupaa, kun vasta yritin saada omaa myyntipöytääni edustuskuntoon! Mikäli päädyn tosiaan kotikirppiksen lähiaikoina järkkäilemään, ilmoittelen asiasta varmasti Ig:ssä stoorien puolella. 


PLEATHER PANTS | HM
ANKLE BOOTS | ZARA
SWEATER | CK
BEANIE | HM
BAG | VINTAGE DIOR
SUNNIES | PORSCHE DESIGN
JACKET | HM


Kotikirppu poistaisi kaikki edellä mainitut pulmat ja saisin kuulemma tyttäret vielä myyntiavuksikin, joten mikäs sen mukavampaa. Etenkin isompi neideistä oli ajatuksesta aivan into piukassa, käytyämme yhdessä läpi neitien jok'ikisen kaapin ja laatikon. Myytävää ja suoraan kierrätykseen vietävää tavaraa oli taas ehtinyt kertyä vaikka kuinka paljon, on se kumma juttu kuinka nuo pikku ihmiset kasvavat vauhdilla... Esikoinenkin aloittaa syksyllä jo koulun, siis apua. Itsehän en onneksi ole tässä ollenkaan vanhentunut, mitä nyt muutama uusi ryppy ilmestynyt silmäkulmiin ja sitä kuuluisaa viisautta kertynyt pääkopan sisään, höm höm.

Enemmittä puheitta toivottelen kaikille mitä ihananinta viikkoa! 

ENG | I'm contemplating on having a home "garage sale" soon, as the last time I had one was a good experience and I got rid of a lot of unnecessary stuff. I went through our closets with my daughters and realized once again how fast the wee ones grow, I've got a bunch of clothes that are too small for them on my hands once again. 

Pro's being obviously that I get to decide when to have the sale and how to arrange it all, but then again I can't be so sure that there will be a lot of buyers coming around. Will have to think on it a bit more, but especially my first born was so excited about the idea and helping mummy, so I'll probs do it anyway, just to make her feel happy!

No comments

Post a Comment