Keltakuume

March 31, 2019

Lähestyvän pääsiäisen kunniaksi oon mennyt innostumaan keltaisesta. Ongelmahan tässä on se, että se ei ole varsinaisesti mun väri, ainakaan suurina määrinä mun naaman vieressä, mutta silti jostain syystä haluan sitä välillä käyttää. Kuvien miesten teepparissa on just oikeanlainen löysä ja tiukalla kauluksella varustettu malli, jonka yhdistin tän hetken lempparifarkkuihin, jotka istuvat kuin hanska.Aikamoiset ysärivibat asussa kyllä on, ja vaikka ysäri ei ehkä ollutkaan mikän järin imarteleva vuosikymmen naisten muodista puhuttaessa, niin silti joku siinä kiehtoo. Vaikka ulkona kuvatut asut ovat musta kaikista mielenkiintoisimpia katsoa, tykkäsin tosi paljon siitä miten rappukäytävän värit mätsäsivät omaan asuuni!

Jälleen kerran lähes koko asu on kierrätetty, buutsit ovat ainoa uutena hankittu asia, ja nekin löysin tuntuvasta alennuksesta. Niiden korko on aivan upea, ja pehmoinen nahka tuntuu jalassa miellyttävältä. Ja toi minireppu on aivan ihana, löysin sen kirpulta eurolla ja muokkailin sitä itse pikkasen yksinkertaisemmaksi, kun siinä roikkui sellaisia lapsellisia sydän-killuttimia, jotka eivät ihan istuneet mun makuun. Kaapin kevätsiivous on muuten myös edistynyt hienosti, nyt kun osaisin vielä päättää missä ja milloin myisin omia aarteitani eteenpäin...

Ja hitsit, aika juoksee, enää reilu viikko kevään ensimmäiseen reissuun kaverien kanssa! Pitää alkaa pakata matkalaukkua jo hyvissä ajoin, sillä viime viikonlopun Helsingin staycationia varten hääräsin maanisena edellisenä iltana vaatteiden ja muun kanssa, enkä tahdo enää toista sitä virhettä, että ompelen asun osasia kasaan hotellissa ennen illan rientoja, eh.BACKPACK + T-SHIRT + JEANS + DENIM JACKET | SECOND HAND
BOOTS | ZARA
JEWELRY | EBAYENG | When your outfit matches the wall, you know you've done something right, lol! Love a good men's t-hirt with jeans that fit like a glove. The saying "that Fashion Nova fit" is very becoming, this model is absolutely perfect for my wide hip section and more narrow waist. I have a love/hate relationship with yellow, but I know that certain shades fit me ok and do use it from time to time.

Anyways, time flies and this year's first trip abroad is almost here, honestly I've gotta learn to pack way before the trip, as last weekend I went mad the night before our staycation here in Helsinki and was still sewing parts of my outfit at the hotel before leaving for the night club, lol. Oh my... Well live and learn, right?

No comments

Post a Comment