Hymyjä sairastuvalta

February 21, 2019

Viikko on ehtinyt jo yli puolen välin, ja flunssa tuntuu viimein helpottaneen. Ei silti auta, treenit jäivät viime viikolla yhteen kertaan ja tällä viikolla ehkä nollaan, ellei viikonloppuna jo ole täysin terve olo. Pyrin pelaamaan varman päälle sen suhteen, etten missään nimessä lähde jumpalle puolikuntoisena. Puuhasta ei nimittäin saa silloin irti juuri mitään, eikä keho ota treeniä vastaan, joten vaikutukset ovat joko plusmiinusnolla tai sitten puhtaasti negatiiviset, jos kuntoon yrittävä kropparaasu yrittää pöpön häätämisen lisäksi toipua vielä treeninkin rasituksesta.

Tiistaille varatun urheiluhieronnankin peruin, nyyh, sitä olin odottanut hurjasti, mutta ei auta kuin varata uusi aika, sillä hierontaakaan ei suositella flunssan aikana tehtäväksi. Positiivisena puolena sanottakoon se, että olen ymmärtänyt panostaa uneen oikein toden teolla ja mennyt iltaisin nukkumaan normaalia huomattavasti aiemmin. Työpäivät ovat hoituneet alkuviikosta kotitoimistolta käsin hieman typistettyinä, mutta tänään hilauduin ihan toimistolle asti. Pikkaisen mökkihöperöksi aloin jo nimittäin tuntea itseni, kun nuohosin kotosalla monta päivää putkeen likaisella tukalla ja rönttöisissä kotivaatteissa.

Mutta ei valiteta sen enempää, vaan siirretään huomio asukuviin. Muhkuisat toppikset ovat edelleen pop ja katukuvassa etenkin teinien päällä ne yhdistetään kapeaan alaosaan ja kääk, paljaisiin nilkkoihin! Kai sitä on kovasti jo tätiytynyt, kun teinien pukeutumisvalinnat pakkaskelillä aiheuttavat spontaaneja vilunväristyksiä, tänä talvena vastaan on kävellyt muun muassa napapaita ja takki auki -kombo, lukuisia paljaita päitä parinkympin pakkasella sekä just niitä nakuja nilkkoja lenkkareiden kaverina. En ymmärrä, etenkin kun pipot ovat taas kovasti muotia... Mutta kai teineihin on koodattu joku tarve uhmata väsyneitä vanhempiaan ja olla viileitä, ihan kirjaimellisesti, hahaa!

SNEAKERS | REEBOK
PANTS | H&M
*PUFFER JACKET | KAPPAHL
SUNNIES | PORSCHE
CLUTCH | MCQ

*gifted


Kuvat: Metti Forssell, edit by me.

Toppatakeista puheen ollen, mun kuluvan talven käytetyin takki on ehdottomasti ollut melkein nilkkapituinen musta toppis, jota kutsun makuupussitakiksi. Se on lunastanut kaikki toiveeni ja palvelee mua uskollisesti kylminä aamuina, jolloin kävellen liukastellen kohti juna-asemaa ennen auringonnousua, toivoen salaa mielessäni olevani oikeasti makuupussin sisällä syvässä unessa, tai ainakin omassa sängyssäni. Se ei ehkä ole se kaikkein näyttävin tai upein takki, mutta hakkaa kaikki muut rotsini vain siksi, että se on niin uskomattoman lämmin, ja sopii toki oikein asustettuna ihan kaikkien asujeni päälle.

Tuntuu hassulta, että ihan pian on maaliskuu ja sitten talvi alkaa olla jo taputeltu. Keväälle on suunniteltu ja lyöty lukkoon jo ainakin yksi reissu, ja toinen on suunnitteilla. On aina kiva, kun on jotain mitä odottaa!

ENG | I've been sick this week and missed all of my planned workouts and a sports massage session that I was really looking forward to, sucks big time, but cannot be helped. I've been working from home, but today it was office time again cuz I was starting to feel a bit better already and also going slightly nuts home alone, lol. 

This outfit was shot in the early winter last year, but those puffer jackets are still hot. The thing is, the teenagers seem to use them with just a crop top and short ankle socks even though it's super cold outside, brr... Can't imagine doing that anymore, old as I am, ha! I guess teenagers never change, they wanna do their own thing and not listen to anyone's advice. I don´t remember being that way, but I propably was, lol!

1 comment:

 1. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Laptop Repair in Jaipur


  Regards

  Sameer

  ReplyDelete