Party pants

December 18, 2018

Meidän perheestä löytyy mun lisäksi kaksi pikkuharakkaa, joita kaikki kimaltava vetää puoleensa magneetin tavoin. Nämä housut eivät ole poikkeus, ja neidit hiplaavatkin ihan ylivoimaisesti eniten mun vaatehuoneessa rekin kohtaa, johon olen järjestänyt vieri viereen kaikki kimaltelevat asiat. Saan myös kohtuu usein pikkunaisilta - etenkin siltä ihan kaikkein pienimmältä - pyynnön pukeutua arkenakin näihin kimalluksiin ja tänään päätin ottaa neuvosta vaarin. Glittervaatteista on viimeisen viiden vuoden aikana tullut ihan valtavirtaa, etenkin jos kimalluksen ymmärtää yhdistää muuten rentoon asuun.

Samalla blogiin päivittyy näin harvinaisesti ihan reaaliajassa asu, joka päälläni treffasin tänään ystävää ja juoksin asioilla. Vero Modan kimallepöksyt ovat ihan aidosti jalassa todella mukavat ja pehmoiset, eivätkä mielestäni yhtään liian näyttävät arkeen. Korkojen kanssa ilme muuttuu heti juhlavammaksi ja olenkin jo käynyt pöksyt päälläni muun muassa teatterissa - ensi kerran varmaan viiteen vuoteen. Kaikella rakkaudella spurgu-takiksi kutsumani pitkä musta topparötkäle löytyi hartaan ja pitkällisen etsinnän päätteeksi Stadiumista ja pelastaa ihan jokaisen hyhmäisen talvipäivän! Ennustankin klassikkorotsille pitkää ikää ja rakkaudentäyteistä yhteistä taivalta rinnallani.

Ja niin ollaankin sitten jo enää vajaan viikon päässä jouluaatosta. Meidän pyhät vietetään perinteisesti kotosalla sekä joulupäivinä muunkin perheen seurasta nauttien, syöden hyvin ja lasten riemua ihastellen. Olen hankkinut lasten pehmeitä paketteja käytettyinä jo pitkin syksyä, ja mitä uudenveroisia ihanuuksia olenkaan heille taas löytänyt! Tänä vuonna päätin pitää lelujen määrän minimissä ja samaa viestiä olen toitottanut mummiloihinkin. Tuntuu että lastenhuone peittyy kaiken sortin pikkukrääsään, vaikka tiedän että meidän lasten krääsälelumäärä ei olekaan onneksi sieltä ihan pahimmasta päästä... Mutta silti. Etenkin täysin turhien pikkumuovilelujen pienikin määrä ahdistaa ja tarkoitus olisikin käydä neitien kanssa lelukasat läpi alkuvuodesta ja pistää suoraan kiertoon ne turhimmat.

Yritetään muutenkin neitien kanssa suosia enemmän elämyslahjoja, kuten reissuja elokuviin, teatteriin tai vaikka HopLopiin tai muuhun vastaavan, ja he ovat onneksi itsekin innostuneet kovasti tämän tyyppisestä muistamisesta. Etenkin nyt lumen peitettyä mustan maan edes osittain on joulufiilis ihan katossa, varsinkin kun joulu on pienestä asti ollut mun lempparijuhla. Löysin kirppikseltä myös suloisen punaisen satiinikauluspaidan, jonka kaavailin vetäväni niskaani jonain kolmesta joulupäivästä, jahka keksisin vaan miten yhdistää sen siten, etten näyttäisi ihan totaalisesti ysäri Kauniit ja Rohkeat -mummelilta, hahaa!


*PANTS | VERO MODA
COAT | EVEREST
BACKPACK | HM
BEANIE | ZARA
SNEAKERS | CROPP
HOODIE | GINA TRICOT


*gifted

Pics: Metti Forssell, edit by me.

ENG | Some random thoughts about this outfit featuring my gorge glittery party pants, that are both striking and oh so comfy. Christmas is also on my mind and I'll spend it once again with the family and plan to enjoy loads of delicious food and chocolate of course. Haven't bought that many gifts for the kids this year because I wanted to focus on giving them something else than just random stuff and so they'll be getting some awesome soft packages along with books and games, is what I heard from Santa's elves. 

I found an amazing bright red satin shirt from the flea market and plan to wear it for Christmas as long as I can first figure out what to pair it with as I don't wanna end up looking like one of the ladies from Bold and the Beautiful circa 1989, lol. 

2 comments:

 1. Se on toi krääsän määrä lasten kanssa joka on ihan uskomatonta. Kaikkea pientä sälää on vaikka kuinka ja lisää lienee tulossa. Koetin tänä vuonna lievittää isovanhempien intoa parhaani mukaan, aatto näyttää miten onnistuin tämän kanssa.

  Rauhallista joulun aikaa ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Satunen, so sorry tästä viiveestä kommentissa, ihana kun annoit aikaasi! <3 Mulla on joku bugi bloggerissa, eikä nämä näkyneet aiemmin. :( Nyt vasta pääsin siis kiinni tähän(kin). Jep, ja mitä suuremmiksi ne kasvaa, sitä pahempi tilanne. :D Ja vaatteetkin on isompia, joten vie enemmän tilaa - APUA! :D Mahtista helmikuun jatkoa sinne suunnalle. :)

   Delete