Leoprintti, ihana vai kamala?

December 23, 2018

Jos olisitte kysyneet tätä multa vaikka kymmenen vuotta sitten, olisin empimättä vastannut 'kamala'. Tuolloin leoprintti oli mun mielestä parfyymiltä kahden metrin päähän lemuavien puudelitukkaisten mummelien juttu, mutta pikkuhiljaa vuosien kuluessa olen alkanut lämpiämään tälle klassikkokuosille.

Mulle leossa on eniten kyse printin muodosta ja väristä, joten kaikki leopardijutut eivät todellakaan iske ja etenkin liian lämpimän ja tumman sävyiset leokuosit edelleen kammoksuttavat. Myös pinkki tai vaikka turkoosi leoprintti on jotain selkäpiitäni karmivaa, ellei kyseessä ole sitten esimerkiksi hassuttelevista printeistään tunnetujen Kenzon tai Moschinon tekele. Nämä muotitalot kun onnistuvat kerta toisensa jälkeen tekemään kamalista asioista ihania, tai ainakin sen verran mielenkiintoisia, että kaltaiseni trendihaukka kiinnostuu niitä kokeilemaan edes kerran.

Leopardikuosi on sen verran näyttävä jo itsekseenkin, että itse varon yhdistämästä sitä mihinkään liian avonaiseen tai selkeän seksikkääseen, esimerkiksi avoin kaula-aukko leopardikuosin kaverina tuo ainakin itselleni mieleen aikamoisen kiinnostavia juttuja... Toki jonkun mielestä tämä kuvien niin sanottu kokovartalosukka saattaa jo olla liikaa leon rinnalla, mutta itse koin sen vielä olevan vallan mainiosti hyvän maun rajojen sisäpuolella, koska asu on päästä varpaisiin peittävä, joskin tyköistuva. Kun yläosa on muhkea, saa virtaviivaisella alaosalla tuotua asuun ryhtiä. Mustat sukkasaappaat ovat olleet jo parisen vuotta tehokäytössä niiden korkean mutta suhteellisen mukavan koron vuoksi ja olenkin jo tovin katsellut niille seuraajaa vastaavalla korolla, mutta toisessa värissä. Skidiä Pretty woman -vibaa asussa silti on, mutta ihan hyvän maun rajoilla musta silti vielä liikutaan, hah...

Eilen saatiin kuusi pystytettyä viimein olkkarin nurkkaan ja voi kuinka ihanasti se tuoksuukaan! Lapset halusivat kuorruttaa puun koristeilla varresta latvaan asti ja toki soin heille tämän ilon. On super suloista katsella pienten intoa näin tovi ennen joulua, kun jokainen hetki tuntuu matelevan ohitse normaalia hitaammin ja tonttujen punalakkeja bongaillaan kilpaa ikkunoista.FAUX FUR COAT | HM
PANTS | HM
BOOTS | NELLY
BAG | CHANEL
BEANIE | HM
SHIRT | KAPPAHL
Pics: Metti Forssell, edit by me.

Olen ihan viittä vaille valmis kaikkien järjestelyjen kanssa, mutta vielä on jokunen paketti kääräistävä papereihin ja muuta pientä puuhaa tiedossa. Olen yrittänyt mennä siitä mistä aita on matalin, koska en jaksa stressata joulua, vaan pyrin nauttimaan täysin rinnoin joulutunnelmasta ja lasten innosta. Tulee se joulu joka vuosi hössötyksen määrästä riippumatta, olen huomannut. Huomenna käyn vielä salilla vetämässä vikan treenin ennen aattoa ja sitten pidän väliä aaton lisäksi myös joulupäivän. Tapanina ajattelin kyllä jo karata piparintuoksun keskeltä jumpalle... Ihanaa joulunaikaa ihan jokaiselle teistäkin!

ENG | Some random thoughts about this outfit featuring my absolute fave leo faux fur and Xmas. It's already right around the corner and I've tried to keep my stress levels low this year and just concentrate on the kids enjoying the waiting. I've got a few things left to do like wrapping some gifts for the kids, but nothing big. 

I've still gotta plan three outfits for Christmas eve, day and Boxing day, but that's fun for me so no worrieS there. Enjoy your holidays, people! I know I will. 

No comments

Post a Comment