Pumpkins and leather pants

October 25, 2018

Otsikko narraa sen verran, että etuliitteeksi pitäisi oikeastaan valita muovi, sillä nämä pöksyt ovat aitoa keinonahkaa, eh. Silti varsin mukavat jalassa, etenkin kun näin hirveän vaivan niiden eteen ja poistin vyötäröltä saumaan ommellun leveän kuminauhan ja ompelin sauman uudelleen - ja kas, nyt pöksyt istuvat ihan just eikä melkein!


Tällainen löysähkö malli on helppo yhdistää melkein mihin vaan; lenkkareiden ja hupparin kaverina asu on rento ja melkein sporttinen, mutta korkojen kanssa ja yläosaa vaihtamalla lookista tuleekin jo ihan erilainen. Pidän huomiota herättävästä oranssista todella paljon, mutta en oikeastaan ole ihan varma, että sopiiko kyseinen väri mulle mitenkään erityisen hyvin.
Oranssi on kasvojen lähelle valittuna yhtä tehokas päivän piristäjä kuin siskonsa punainenkin. Väsyneenä päivänä en yleensä valitse päälleni näin kirkasta väriä ihan vain siitä syystä, että ihmiset tuppaavat täällä Pohjolassa kiinnittämään huomiota herkemmin räikeämmin pukeutuvaan tyyppiin kuin siihen massan mukana vellovaan mustavillakangastakki -tyyppiin. Ja väsyneenä päivänä valun tosi mieluusti pitkin seiniä, erottumatta massasta sen kummemmin, hah. Etenkin näin lokakuussa oranssi on kuitenkin ihan nappivalinta lähestyvän Halloweenin vuoksi, ja Instagramia selatessa silmien ohi vilahtaa jatkuvasti jotain kurpitsaa muistuttavaa!

Nyt en saa suollettua pihalle tämän enempää tekstiä, joten palataan seuraavassa postauksessa sitten syksyisen kurpitsakeiton merkeissä asiaan!LEATHER PANTS | HM
*HOODIE | NEO NOIR
*SNEAKERS | PUMA
BRACELET | SYSTER P

*giftedENG | Since it's October and the official pumpkin season is upon us, I wanted to share with u a pumpkin inspired outfit, lol. I still can't decide if this bright shade of orange is really my color at all, but I love it on a perky day. On a tired day I'll go for that classic and super boring basic look, so no one'll notice me, ha! Loving these faux leather pants with casual sneakers, but for an evening out I'd whip out a pair of gorgeous heels to finish the look with. 

Pics by Camilla | EHB, edit by me. 

No comments

Post a Comment