Sporty Spice

September 22, 2018

Siihen nähden, että vietän aika suuren osan vapaa-ajastani salilla, blogissa on nähty harvinaisen vähän jumpparättiä. Korjataankin tilanne ihan tällä puheella, ja pidemmittä puheitta heitetään kehiin ihka aito saliasu, olkaa hyvät. Meillä Suomessa harva käy (ainakaan mun saleilla) jumpalla ihan pelkässä tissiliivitopissa, vaikka isossa maailmassa se tuntuu olevan aivan arkipäivää jo. Ja toki urheilijanaisetkin vetävät kisat kuka minkäkin kokoisessa alaosassa ja pikkutopissa, taisipa joku rohkea länsinaapuri huidella menemään pelkässä string-mallisessa alaosassa kesän EM-skaboissa - valinta, joka sai muistaakseni enemmän huomiota lehdistössä kuin itse urheilusuoritus... No, tyylinsä kullakin, kuten sanonta kuuluu.


Mun saligarderobista löytyy yläkropan peitoksi niin pikkutoppeja, teepaitoja kuin pitkähihaisiakin trikoopaitoja, lyhyitä huppareita unohtamatta. Taidan viihtyä eniten korkeavyötäröisissä leggareissa ja vajaamittaisessa yläosassa, ja mikäli yläosa on niin sanotusti liian pitkä, tungen yleensä ylimääräisen kankaan legginsien vyötärön sisään tai sitaisen paidan helman solmulle vyötärölle. Hihan mitan valitsen ihan rehellisesti sanottuna ihan melkein sen perusteella, että olenko jaksanut siistiä kainalot, haha, tällaista ei pitäisi varmaan edes myöntää ääneen, mutta mitäpä tuosta, eiköhän ne karvat kasva meillä ihan jokaisella - ollapa rahaa laser-hoitoon, jolla kainalokarvoista pääsisi eroon pysyvästi...
Saliasujen kokoaminen on musta myös ihan yhtä kivaa kuin muidenkin asujen suunnittelu ja käytän harvoin samassa asussa levotonta ylä- ja alaosaa. Tämän asun juju on legginsien hauska camo-kuvio, joka toimii musta ihanasti neutraalin yläosan kaverina. Valkoinen rotsi on kätevä heittää alkulämpän ajaksi harteille ja kiskaista pois varsinaisen hikitreenin ajaksi, mutta jos lähtisin tässä asussa oikeasti salille, heittäisin urkkatopin päälle vielä kunnon yläosan. Tällainen kainovieno kun olen. Kaipa tämäkin on pitkälle vain tottumuskysymys, mutta ainakaan vielä en kokisi oloani mukavaksi salilla pelkästään sporttiliiveissä ja leggareissa.

Ainiin, muistan vielä hyvin ajan kun kävin urkalla todella virttyneissä releissä, siis tyyliin miesten ylisuuressa teepparissa ja jossain lörppäshortseissa, paljon on muuttunut sen jälkeen, hah! Rehellisesti sanottuna treenikin luistaa kivammin kun päältä löyty hyvin istuvat vermeet, ja suurena esteetikkona ja rättirakastajana nautin toki treenivaatteidenkin yhdistelystä ihan yhtä lailla.*MESH SWEATER | ONLY PLAY
SPORTS BRA | LIDL
*CAMO LEGGINGS

*gifted
ENG | I used to work out in raggedy and oversized clothes many years ago, but a lot has happened since as you can notice, lol. Nowadays I love to put together training outfits just as much as regular looks and find that when your gym gear is on point the workout goes more smoothly too. 

I usually go for a cropped top or a hoodie with high-waisted leggings like here, but would never actually wonder to the gym in just a sports bra/top like seen here, as us Finns usually use an actual shirt or top on top of the bra at the gym too. I think I'd feel all sorts of naked without one, although it's very common for athletes and foreign Insta fitness-stars to use just the sports bra at the gym. Go figure.

No comments

Post a Comment