Grey all the way

September 4, 2018

Hiukkasen on kliseen makua otsikossa, mutta menköön - kuviin se ainakin passaa, jos ei muuta. Nyt julistan virallisesti syksyn pyörähtäneen käyntiin, vaikka ilmat ovatkin olleet viime päivinä aivan upeita, ja kuulemma hellettäkin on vielä lupailtu. Silti syksy on hiipinyt hiljalleen mieleen ja sydämeen. Syksy on aina ollut mulle tärkeä, johtuneeko kenties siitä että lokakuussa on synttärit, vai siitä fiiliksestä kun saa taas aloittaa asiat puhtaalta pöydältä kesän jälkeen ja suunnitella loppuvuoden menoja ja rientoja.

Syksy on musta melkein enemmän mielentila, sillä moni elää vielä epätoivoisesti kesää ja tiristelee jokaista lämmintä päivää kuin viimeistä. Mä puolestani alan yleensä tunnelmoimaan syyshommia jo elokuun lopulla ja tuskastun syyskuun lämpimistä päivistä, kun olen väkisin pukenut päälleni liian kuumat vaatteet ja hikoilen kadunnurkassa nahkatakissa ja saappaaissani muiden viilettäessä menemään t-paidassa.

Tässäkin asussa taisi muistaakseni tulla hieman hiki, vaikka polvista löytyikin tuuletusaukot, hehe. Suurin osa teistä taisikin tietää mun mieltymyksen kirppisshoppailuun? Olen ihastunut puuhaan ihan siinä määrin, että arviolta vähintään 90 prosenttia mun vaatekaapin sisällöstä on kakkoskäden tavaraa. Niin myös tämäkin asu, lenkkareita lukuunottamatta. Ja hauskan lisän asuun tuo se, että ilmeisesti olen tietämättäni ostanut tuon lappuhaalarin erään kaverini kirppispöydästä, eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta kun näin käy! Kyseisellä mimmillä ja mulla ei kylläkään ole samanlainen tyyli, mutta tykkäämme kai sitten samanlaisista vaatteista eri lailla stailattuina.

Asussa oli musta jotain hauskaa kasaria ja ysäriä, ja kovin teinimäinenhän se toki oli, mutta itse viihdyin siinä kaikesta huolimatta varsin mainiosti. Vajaamittaiset, mutta leveät kollaripaidat ovat mun suuria suosikkeja, ja käytän niitä sekä salilla että salin ulkopuolella yleensä korkeavyötäröisen alaosan parina. Puman makeat lenkkarit ovat olleet jalassa niin kaupungilla kuin golf-kentälläkin, erityisesti pidän niissä normaalia korkeammasta pohjasta ja sukkamallisesta nilkasta. Loppukaneetiksi todettakoon että hymy olisi ollut kiva, mutta aina ei voi voittaa!DENIM OVERALLS | HM
*SNEAKERS | PUMA
SWEATER | HM
CHOKER | ZARA
BRACELETS | DIY & SYSTER P


*gifted


ENG | The weather has been amazing lately, but I kinda want to move on to more autumny things already. I've always loved autumn - maybe cuz I was born in October, who knows - and I usually start waiting for it to come in August. The same thing this year, can't wait to wear my favorite boots, leather jackets and thicker hoodies and hear those fallen leaves crunch under my steps. Such cliches I know, but isn't fall all about the cliches? 

No comments

Post a Comment