Kesäsuosikit kasvoille ja hiuksille

June 9, 2018

Käydään tänään läpi jokunen tuote kasvoille sekä hiuksille, joihin jokaiseen olen ollut sen verran ihastunut, että tahdon levittää ilosanomaa laajemmallekin. Ihan ensin alkuun islantilaisen suosikkibrändini Bioeffectin tuoteduo EGF + 2A Daily Treatment, jonka filosofia on todella simppeli: putilo ykkösen sisältö levitetään kasvoille muutama minuutti ennen putilo kakkosen sisältöä. Vaihe yksi sisältää brändin legendaarista EGF-seerumia sekä hyaluronihappoa, eli siis vähentää iholta ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttaa sitä tehokkaasti. Vaihe kaksi suojaa ihoa ilmansaasteilta muun muassa tehokkaiden antioksidanttien avulla.


P.S. Kuvassa vain pullo numero kaksi, sillä onnistuin rähmäkäpälänä rikkomaan pullo numero ykkösen - onneksi vasta tyhjennettyäni sen! Ja muuten, mielenkiintoisena faktana omassa käytössäni tuo ykköspullo tyhjeni ennen kakkosta, jossa on edelleen tavaraa jäljellä, vaikka käytin molempia niin sanotusti ohjeiden mukaan parisen tippaa. Kun pullo alkaa tuntua tyhjältä ja pipetillä ei enää irtoa tavaraa sen pohjalta, kannattaa pullon suulla oleva muovikappale pakottaa irti veitsellä ja käyttää pullon sisältö loppuun puhtaalla topsy-puikolla kaivamalla.

Mulla ei ole tuotteesta muuta kuin ylistävää sanottavaa, kuten ihan jokaisesta muustakin Bioeffectin tuotteesta mitä olen testannut. Brändin tuotteet ovat täyttä kultaa, ja vaikka hinnat tuntuvatkin suolaisilta, voi tuotteiden tehon nähdä itse peilistä ihan muutaman päivän käytön jälkeen.Sensai on puhdistustuotteiden kulttivalmistaja, jonka aasiasta muuallekin maailman levinnyt kasvojen ihon kaksoispuhdistus on tärkeä osa esimerkiksi korealaisten kauneusgurujen tarkkaa ihonhoitorituaalia. Mulla on ollut testissä Sensain duo Cleansing Milk (1) ja Milky Soap (2), ja kyllä olen kuulkaa näistäkin niin kovin tykännyt. Ykkösen kermainen ja puhdistusmaitomainen koostumus valmistelee ihon puhdistuksen toista vaihetta varten, ja putilo kakkonen on muuten aivan käsittämättömän riittoisa, tätä tuotetta riittää ihan todella nuppineulanpäätä hiukkasen isompi määrä koko kasvoille, sillä tuote vaahtoaa reippaasti. Kasvot jäävät duon jäljiltä äärimmäisen puhtaiksi ja mielyttävän tuntuisiksi. Jos et siis ole vielä tutustunut kaksoispuhdistukseen, niin aloita klassikoista.Bioeffectin putilot loppuun käytettyäni olen siirtynyt testailemaan Sensain Wrikle Repair -sarjan uutuuksia, jotka lupaavat taistella ihon ikääntymistä vastaan hoitoseerumin (essence), silmänympärysvoiteen ja yövoiteen avulla. Tuotteiden ideana on tehostaa ihon kollageenin tuotantoa - sekä vanhan, vaurioituneen kollageenin hajoamista että uuden tuotantoa - tehokkaasti, nojaten muun muassa Himefuro-kukan sekä Moon Peach -kasveista saatuihin uutteisiin. Trio on iholla tymäkän ja hoitavan oloinen, voide paksua ja seerumi kevyen, mutta silti hoitavan tuntuinen. Silmänympärysvoide on ihanan ylellisen tuntuinen ja pakkaukset kauniita, mutta raskaita, näitä en pakkaisi reissuun mukaan. Iho jää trion käytön jäljiltä levänneen, hoidetun ja pehmoisen oloiseksi - tykkään.Viime aikoina reippaasti lyhentynyttä kuontaloani olen hellinyt kotimaisen SIM Sensitive:n tuotteilla, joista erityisesti hoitava naamio (Intensive Moisture Mask) ja hiusten pituuksiin pesun jälkeen levitettävä hoitotippa (Hair Serum) ovat olleet mieleeni. Naamio tekee tukasta silkinsileän, ja harjaus sujuu kädenkäänteessä. Lemppari harjamerkiltäni, eli TangleTeezeriltä on muuten tullut markkinoille nimenomaan märän tukan harjaamiseen tarkoitettu harja, jonka olen testannut ja hyväksi havainnut. Kahvasta myös iso plussa, harja pysyy perusmalleja paremmin käpälässä sen avulla! Se sujahtaa ihanasti läpi märän tukan, eikä jää takkuihin jumittamaan. Ja nyt kun tukka on lyhentynyt reippaasti ja sen myötä myös keventynyt, pysyy latvassa viimein kaunis laine, ja olen löytänyt kaapien kätköistä ihanan avun kampauksen pohjatyön tekemiseen John Friedalta, nimittäin Luxurious Volume Blow Dry Lotionin. Suihkin tätä kosteaan latvaan pesun jälkeen ennen tukan kuivaamista ja avot, killerivolyymi on taattu. Pro tip: kuivaa tukka pää alaspäin ja saat pehkoon entistäkin enemmän nostetta!

Kas näin, tässäpä teille loppukevään iloksi pieni kauneuspläjäys, ja olipa tosiaan mustakin mukava kirjoitella kosmesta pitkästä aikaa, tuntui että talvella putelit ja purkit eivät niin kiinnostelleet, mutta nyt mielenkiinto on taas palannut. Ihanaa viikkoa kaverit ja kuullaan pian!

ENG | Just a bunch of products for face and hair I really, really like and would recommend for you to try also. 

No comments

Post a Comment