Floral two-piece

June 27, 2018

Rakastan pukeutua mätsääviin kaksiosaisiin asuihin, jotka näyttävät super mielenkiintoisilta yhdessä ja toimivat täydellisesti myös erikseen. Kaapista löytyy jokunen setti, ja uusin lisä arsenaaliini on tämä keväinen kukka-asia Vero Modalta.


Ihastuin setissä sen kankaaseen, joka paitsi laskeutuu täydellisesti, on myös erittäin mukava päällä. Kangas on täydellinen pakattava reissuun, sillä se ei rypisty lainkaan. Vaikka väri näyttääkin kauempaa katsottuna mustalta, on setin pohjaväri tumma yönsininen. Yläosa on saanut käyttöä farkkujen ja korkojen rinnalla ja alaosan kaveriksi olen valinnut yleensä jotain kepeää, kuten valkoisen teepparin tai vaikka farkkupaidan. Näyttävin setti on kuitenkin keskenään puettuna, kuten kuvat kertovat!
Hassua muuten katsella näitä reilun kuukauden vanhoja kuvia, missä reuhka on vielä pidempi, olo tuntuu niin kotoisalta tällä lyhyemmällä tukalla, etten ainakaan vielä ole kaivannut pidempiä kutrejani lainkaan. Hassua miten ihmisen (naisen?) mieli on muuttuvainen, vielä joitakin vuosia sitten vannoin pysytteleväni pitkähiuksisena hamaan hautaan asti, mutta kah, näin se vaan mieli muuttui... On tämä lyhyempi pehko vaan niin paljon iisimpi, ja saan jopa laineetkin pysymään, koska nykypituus ei ole enää lainkaan raskas.

Seuraavaksi ajattelin jutustella teille vaihtoehtoisesti lempituoksuistani taikka kesän parhaista itseruskettavista voiteista ja tuutata sen päälle kehiin yhdet uudet, mustanpuhuvat asukuvat. Siihen asti, moiccu!


*TWO PIECE | VERO MODA
SNEAKERS | GRACELAND
BOMBER JACKET | CARLINGS
BRACELET | HERMES 


*giftedENG | I love, love, love matching sets, especially worn together. And the fact that you can build a dozen different outfits around two simple pieces like these. The cropped tee is gorgeous with a pair of great jeans and the culottes look fab with a simple white tee. But the wow-effect definitely comes from these two paired together, like seen in these pics - don't u think? 

No comments

Post a Comment