Faux fur love

April 10, 2018


Viime asupostauksessa taisinkin jo mainita sen, että tällä hetkellä pukeutumisessa muhun iskee rentous ja sporttisuus, ja sitten nämä erilaiset tekoturkikset, joita on ihan varkain kertynyt kaappiin jo joitakin kappaleita – oho. Niillä tuntuu saavan asuun kuin asuun kivaa jujua, ja saavan ihmisten kulmakarvat mukavasti koholle, etenkin jos päältä löytyy tämä pinkki versio tai rakas leoparditurkkini!

Onneksi ilmat alkavat viimein olla lämpenemässä, hitsin kylmän lopputalven päätteeksi mielessä siintävät kyllä enemmänkin kevättakit kuin karvarotsit, mutta vielä ovat aamut olleet sen verran koleita, että karvatakitkin ovat palvelleet. Kotona pitäisi jaksaa pyöräyttää sekä oma että lasten kaapit kuosiin kevättä varten, ja suunnitella myös hieman lähitulevaisuudessa siintävää aurinkolomaa. Olemmekin likkojen kanssa sahanneet yhdessä kirppiksiä läpi oikein urakalla, ja kivasti olemmekin löytäneet neideille suloisia kesävermeitä tulevia kuukausia ajatellen. Likat ovat mun lailla todella kiinnostuneita vaatteistaan ja esikoinen ehdotti eräänä päivänä, että voitaisiin esimerkiksi suunnitella jo valmiiksi asuja lomaa varten – että mikä sopii parhaiten minkäkin kanssa. Niin liikuttavaa, mamman pikku fashionistat, haha...
Oma tyyli tuntuu jatkuvasti liikkuvan kauemmas naisellisesta, joten katsoessani kevätjuttuja vaatehuoneen perukoilta huomasin taas kirppisreissulle olevan tarvetta, apuva! Juurihan mä myin kaapeista varmaan viisi Ikea-kassillista kampetta kahdella edellisellä kerralla, mutta näin se vaan menee, että mieli muuttuu ja hamsterin (ja hamsterin tyttärien) kaapissa on edelleen karsittavaa... Ei auta kuin varata pöytä lähikirppikselle, missä tavara onneksi liikkuu aina mainiosti.

Tämäkin asu koostui jälleen kerran simppeleistä elementeistä; mustat farkut, hopeiset glitter-kengät ja pakkopaitaa etäisesti muistuttava yläosa toimivat rauhallisena taustana karvatakille, ja asun viimeistelivät tottakai takkiin mätsätyt pokat.JEANS | HM
SHIRT  & CHOKER| ZARA
ANKLE BOOTS | NEW LOOK
SHADES | PORSCHE DESIGN
*FAUX FUR | SECOND FEMALE


*gifted


ENG | Been going through my closet for those light spring essentials with my two daughters, who are also avid fashion lovers and have already begun to plan their outfits for an upcoming holiday in the sun, haha... It's the cutest thing when they want to match their stuff too, like mama.

The spring has been super cold so far, so I've still been able to use my furry jackets, but soon I'll say  bye bye to them until next winter – thank heavens! I'm so ready for the sunshine, warmer days and clean streets. 

No comments

Post a Comment