That grey hoodie (again)

March 7, 2018

Heippa, kamut! Maaliskuuta puskee jo reippaasti ja hyvä niin. Kohtahan se on jo pääsiäinenkin ovella, päästään virpomaan ja suklaamunista nauttimaan. Olen tässä pohdiskellut paljon arjen olemusta ja sitä, mikä siitä tekee hyvän. Arki on kuitenkin aina sitä itseään, joten on opittava kekseliääksi ja kärsivälliseksi, jos ei satu elämään ihan sataprosenttisesti sitä unelmaelämäänsä. Oma arkeni rakentuu pitkälti rutiinien päälle, sillä mitäpä muutakaan voi odottaa pienten lasten vanhemmilta. Arki pyörii lasten ehdoilla, mutta onnekseni huoltojoukot ovat aina olleet upeat ja isovanhemmat osallistuvat neitien elämään molemmilta puolin varsin aktiivisesti ja innokkaasti. Olen ennenkin puhunut vahvasti sen puolesta, että lapsia kasvattaa - mikäli suinkin mahdollista - yhden sukupolven sijaan kaksi, siten pienen kokemus ympäröivästä maailmasta syventyy ihan huomaamatta ja perhe kutoutuu tiiviimmäksi yksiköksi, mikä hyödyttää ja ilostuttaa ihan kaikkia.

Omista rutiineista ehdottomasti ykköseksi on muodostunut sportti, ja viime vuosien aikana olen myös ihan suunnitelmallisesti vähentänyt aikaa, jonka vietän verkossa roikkuen. Olen esimerkiksi lopettanut muiden blogien seuraamisen kokonaan (juu, sori vaan!), sillä tahdon käyttää sen ajan mieluummin esimerkiksi lukemiseen, joka oli jossain vaiheessa ihan retuperällä. Kauniita kuvia on ihana katsella edelleen, mutta koin kymmenien blogien seuraamisen vievän sen verran suuren siivun omasta ajastani, etten halunnut enää jatkaa sitä. Nykyään muoti-innostuksen iskiessä uppoudun luvan kanssa Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja etsiskelen sieltä täytettä inspiskansioihini.

Arki koostuu mulle muutenkin pienistä hetkistä, joita yritän kiireen keskellä muistaa arvostaa. Herkullinen kahvi tumman suklaan kanssa, hikinen treeni, pitkä kävely ystävän kanssa tai noin kerran kuukaudessa yöelämässä piipahdus ovat kaikki niitä spessua juttuja, jotka maustavat yleensä peruskuvion mukaan pyöriviä viikkoja juuri sen verran, ettei meno muutu tahmeaksi.

HOODIE DRESS | VERO MODA
COAT | SANTARELLI
BEANIE & CHOKER | ZARA
BACKPACK | KENZO
SUNNIES | PORSCHE DESIGN
SHOES | AUTOGRAPH
Kaikki tämä kuulostaa auki kirjoitettuna jotenkin hiton kliseiseltä - tiedättehän tekin ne kaikki Instakuvat, jossa on nätti latte, jonka pinnalle kahvilan täti on piirtänyt kuvion ja kuvatekstinä jotain diipadaapaa? Lol... Mutta sitähän se arki juuri on, paitsi itse kyllä juon useimmiten kahvini lasista, jonka reuna saattaa olla jo tuhruinen edellisen kupillisen jäljiltä, krhm... Ettei nyt ihan liian fiiniksi menisi, ha! Eli yritin varmaan kovasti sanoa sitä, että sopivasti kaikkea; sitä perusmenoa, välillä tahmeampaa ja välillä liukkaampaa. Mutta yhtä kaikki, kovasti mä edelleen viihdyn omassa elämässäni, vaikka kaikki ei aina olekaan ruusuilla tanssimista.

Asusta tykkäsin kovin, ja ihan törkeän rakastunut olen noihin nilkkureihin. Kävi ihan jäätävä munkki taas kirpparilla, mistä bongasin nuo nahkakamut femmalla - jes! Sporttisempi pukeutuminen viehättää aina vaan, ja en taida koskaan kyllästyä maata kohti kurottaviin takinliepeisiin. Päässä lemppariarskat, jotka ovat ehkä maailman kätevimmät vaihdettavien linssiensä vuoksi. Omistan pokat sekä mustilla että hopeisilla sangoilla, ja vaihtelen linssejä kuuden parin välillä fiiliksen mukaan  Kuvat nappasi ihana Terhi, jonka treffaamisesta jää aina hyvä mieli.

ENG | Just some random babble about every day life and how to make it better. My go-to's are great workouts, long walks with best friends, family-time and just all of those little things that make this not always so perfect life more enjoyable! And yes, these are all such cliches, but they're cliches for a good reason, right? 

The outfit combines many things I currently love wearing like bulky high heels, a long coat and a sporty element in the form of this fab hoodie dress. Have a great day, u guys!

No comments

Post a Comment