Mitä minä haluan elämältä?

February 6, 2018

Vedetäänkin tällä kertaa homma ihan kunnolla pinnan alle, syvälle. Luin Lilli-murusen tekstin juuri ja se sai mut ajattelemaan, etenkin kun olen koko alkuvuoden pyöritellyt päässäni huomattavasti normaalimpaa syvällisempiä mietteitä liittyen elämän kimurantteihin kuvioihin.

Olen päässyt lukuisten ajatussessioiden päätteeksi ainakin seuraaviin päätelmiin, jotka tuottavat sekä haastetta että luovat upean fiiliksen siitä, että periaatteessa ihan mikä tahansa on mahdollista - jos sitä vain itse haluaa tarpeeksi kovasti ja on valmis näkemään vaivaa sen eteen.
1. Jokaisen ajatuksen voi valita. Tämä ei ehkä ole sieltä helpoimmasta päästä soveltaa käytäntöön, mutta periaatteessa me ihmiset toistamme elämässämme tiettyjä opittuja kaavoja, jotka tuovat mukanaan joko positiivisesti latautuneita asioita tai sitten vastavuoroisesti niitä negatiivisia juttuja. Kaikki lähtee omasta päästämme ja siitä, annammeko me sen tuottaa plussaa vai miinusta elämäämme.

2. Meditaatiolla on ihanan rentouttava vaikutus kaikkeen, eikä se edes oikeasti ole mitenkään hirveän vaikeaa! Kaltaiseni ikuinen hösääjä hyötyy hurjasti siitä, että ihan joka päivä muistan ottaa hetken vain itselleni, sulkea silmäni ja hiljentää ajatukseni toviksi. Ajatukset ovat siitä ihmeellisiä, että jos niitä ei välillä hiljennä, alkaa meno mennä paikoitellen niin villiksi, että heikompaa hirvittää, joten pikku hetki off:lla tekee jokaiselle hyvää - kokeile, jos et usko. Vinkkivitonen: jos omien ajatusten hiljentäminen tuntuu aluksi vaikealta, aloita muutamasta minuutista ja keskity ainoastaan hengitykseesi. Harjoitus tekee mestarin tässäkin puuhassa.

3. Kiitollisuus perii maan. Amen, ei lisättävää, tämän ohjenuoran mukaan olen ymmärtänyt elää jo vuosia. Ota joka päivä itsellesi hetki ja mieti kaikkia niitä asioita, mistä olet kiitollinen elämässäsi, alkaen puhtaista lakanoista ja lämpimästä suihkusta aamulla. Tunne kiitollisuus kehossasi ja anna tämän lämpimän fiiliksen levitä kaikkialle sisällesi ja loppupäivä sujuu kuin siivillä!FAUX FUR | HM
PANTS and SWEATER | SECONDHAND


Niin, sitten siihen otsikkoon. Olen päättänyt, että vuodesta 2018 tulee upea, siis hiton upea. Tahdon löytää mielettömän uuden työpaikan, jossa saan kehittyä, oppia lisää, haastaa itseäni ja hyödyntää osaamistani parhaani mukaan. Tahdon keskittyä entistäkin tiukemmin omaan hyvinvointiini ja rakentaa kropastani optimaalisesti toimivan koneen, hehe! Tahdon panostaa parisuhteeseeni ruuhkavuosien keskellä ja nauttia lasteni seurasta siten, että olen tilanteissa läsnä koko sydämelläni. Tahdon tuottaa ympärilleni hyvää mieltä ja positiivista energiaa ja innostaa muitakin pitämään huolta itsestään ja näkemään elämän hyvät puolet - sen kiireisimmän ja hulluimman arjenkin keskellä. Tahdon edelleen imeä ystäviltäni mahtavia ideoita ja inspiraatiota sekä ihailla sitä rohkeutta, millä nämä mahtavat naiset ympärilläni toteuttavat unelmiaan. Tahdon nauttia vanhempieni seurasta ja nähdä enemmän rakasta veljeäni.

Tämän kaiken ja niin paljon muuta suljen kuvitteellisesti kuoreen ja osoitan kirjeeni universumille. Vastausta odotellen...

Jos sinä kirjoittaisit nyt universumille kirjeen, mitä se pitäisi sisällään?

P.S. Jos aiheet kolahtivat ja sua kiinnostaa tietää lisää siitä, miten voit ihan itse parantaa elämääsi (jep, mähän varoitin että musta on tullut täysverinen new age -hippi...), ehdotan sulle lukemiseksi Jen Sinceron You are a Badass:ia ja vaikka lenkkikuuntelemiseksi Louise Hay:n You can heal your life - äänikirjaa (osa 1 ja osa 2), joka on alansa klassikko!

P.P.S. Kuvissa päällä mun rakas uusi leotakki nimeltä Leo. Ollaan ihan bestiksiä jo, vaikka mies vihaakin Leoa, haha...


ENG | I've spent the beginning of 2018 in deep waters, basically trying to figure out what it really is I want out of life and how to get it all. I've discovered a few cool things along the way, some of which I already knew and others that are new to me. 

I've dug into some amazingly inspiring books by Louise Hay (You can heal your life) and Jen Sincero (You are a Badass) and really put the good ideas from them into use. I've started to believe in the fact that it's possible to learn to choose each and every though with care and thus bring more and more of that magical positive energy into one's life instead of attracting negativity by creating it yourself.

I've decided that 2018 is going to be a fabulous year and made a list of the things I want to focus on among which are spending a lot of quality time with my family including my kids, parents and little brother, putting more energy into having a happy relationship with the husband among all this craziness that is our every day life with little kids, molding my body further on into a lean, mean killing machine and finding a fabulous new job that will challenge me and allow me to really shine using my best skills. I also want to spend more time getting inspired by the awesome ladies I get to call my friends, that have chased their dreams and had the guts to make some hard moves along the way to mold their own path to happiness. 

I've got a feeling in my gut about this year, it's going to go through the roof! So all of the before mentioned things I wrote in my imaginary letter to the universe - what would you letter look like?

No comments

Post a Comment