Furry in pink

February 26, 2018

Vihasin pinkkiä vuosikaudet, koska siitä välittyvät Barbi-vibat olivat jotain, mitä tahdoin vältellä kaikin voimin. Viime vuosina olen kuitenkin pikkuhiljaa alkanut lämpenemään värille, etenkin joko pieninä annoksina tai sitten tarkoituksellisen överiksi vedettynä. Tämän postauksen takki laskettaneen tuohon jälkimmäiseen kategoriaan, sillä tämän överimmäksi on hankalaa mennä.Rotsi on kaikessa marjapuuromaisessa naisellisuudessaan musta aivan mainio, ja sävykin on todella käyttökelpoinen; ei liian öklö tai hempeä. Kuten olettekin jo ehkä havainneet, takkimaniani yltyy vaan, ja etenkin nämä karvaiset yksilöt miellyttävät mun silmää ihan erityisesti, niillä saa nimittäin asuun kuin asuun sitä jotain. Olen myös ymmärtänyt, että miehillä on joku allergia näitä karvakavereita kohtaan, haha... Rotsi näytti musta tosi kivalta leveälahkeisen haalarin kanssa, joka saa helposti asustettua myös vähän fiinimpäänkin menoon.
Viikonloppu sujui ihanasti ystävien sekä perheen seurasta nauttien, ja voi kuulkaa kuinka tuo jatkuvasti piilostaan pilkahteleva aurinko piristääkään mieltä! Mä en kuulu siihen sakkiin joka ahdistuu talvesta, mutta huomaan aina kevään korvilla valon lisääntyessä mielialan kohoavan ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Treenipuuhat sujuvat edelleen kivasti, uusi ohjelma on korkattu ja mainioksi todettu, ja myös jaksotus alkaa tuntua tutulta. Mähän käyn tätä nykyä sen verran useasti jumpalla että mukaan on otettu tuo treenien jaksotus, jotta kroppa saa välillä palautua kunnolla rankemmista viikoista. Joka kolmas vko onkin selkeästi kevyemmäksi tarkoitettu, ja noilla viikoilla mulla ei ole niin sanotusti lupaa mennä kovempiin treeneihin lainkaan, ja ne muutamat salikerrat mitä silloin teen ovat myös pienten painojen settejä.*JUMPSUIT | KAPPAHL
*FAUX FUR COAT | SECOND FEMALE
SNEAKERS | ADIDAS
TOP | BIKBOK
CHOKER | SECONDHAND
BAG | CHANEL
WOOL SCARF | EBAY

*giftedKroppa tuntui heti nappaavan kiinni rytmistä, mutta yläpään on hankalampi käsittää muutosta; viimekin viikolla olisin tosi mieluusti mennyt kolmesti puntille, mutta mies sai ylipuhuttua mut ja kevyen viikon saldoksi jäi lopulta kolme reipasta, noin viiden-kahdeksan kilsan kävelylenkkiä ja kaksi kevyttä punttia. Kroppa oli oikein tyytyväinen tähän saldoon ja viikon aikana jäsenistä hävisi kaikki kolotus ja lihaskireys, jota edellisen kahden viikon aikana sinne oli kertynyt. Nyt puhkun intoa tämän ja ensi viikon treenejä kohtaan, kuten pitääkin!

Aurinkoista viikkoa teille kaikille, kuullaan taas.

ENG | Just random babble about this fab pink faux fur jacket, that I teamed with a wide legged jumpsuit. I really loved this look as it was super laid back. 

I've been getting into my new workout routine with every third week being a bit lighter and so far it's been great. My body really needs the easier week every now and then to gather its strength and altho at first the thought of a lighter week wasn't so pleasing, I've grown to love it as it's clearly what's needed to make progress and get those gains! 

Enjoy the week, peeps, and talk to you soon.  

No comments

Post a Comment