Orange bomber jacket

January 19, 2018

Perjantaita, arvon väki! Edellisen postauksen kirkuvan oranssi rotsi on päässyt ulkoilemaan jo kertaalleen ennen nyt paukkuvia pakkasia, joten näin auringon puutteessa annetaan näiden asukuvien piristää harmaata päivää. Kuten mainittu, bomberi on tuorein kirppislöytöni ja tahdoin yhdistää sen rennosti pehmoisen harmaan hupparimekon kanssa.

Olo asussa tuntui kovasti omalta, vaikka nykyään vierastankin ihan hurjasti noin "lyhyttä" helmaa mekoissa tai hameissa. Oma kroppa kun on enemmän alapainotteinen niin sanotusti, eli sekä reittä että pepeä on riittämiin, en koe mielekkääksi korostaa kinttujani vaan valitsen aina kuin mahdollista helman pituuden, joka tulee polviin asti. Kompensoin tätä yleensä sillä, että alaosa on tyköistuva ja tuo näin tiimalasin mallisen kroppani siluetin kivasti esiin, mutta tämän setin myin itselleni super paksujen sukkisten ja jalalle pituutta antavien korkojen avulla. Ihan mukiinmenevä yhdistelmähän tuo oli. Harmaa mekko jää siis ehdottomasti käyttöön vastakin, ja ennustan sille pitkää ikää esimerkiksi ylisuuren farkkurotsini alle puettuna keväisemmillä keleillä!

Kuvat nappailimme kaverini kanssa keskustan vilskeessä, käytyämme aamiaisen merkeissä vaihtamassa kuulumiset ja kierreltyämme myös hieman aleja. Tein pari kimaltavaa löytöä kyseisenä päivänä, jotka tulevat varmasti vilahtamaan täälläkin jossain välissä.
Fiilis viikonloppua kohden on kiva ja ohjelmassa ei ole mitään sen ihmeempää kuin yhteistä aikaa perheen kanssa ja treenit sunnuntaina. Kyllä on kuulkaa pieni ihminen onnellinen, kun flunssa on taputeltu ja treeni luistaa taas lähes entiseen malliin. Pientä puutetta on toki vielä voimatasoissa havaittavissa, mutta tuokin seikka korjaantunee pian, kun rutiinit palaavat taas kohdilleen!

Ihanaa viikonloppua kaikille, kuullaan taas pian - luvassa juttua ihanista kuorinnoista.BOMBER JACKET | BIKBOK
*HOODIE DRESS | VERO MODA
BOOTS | NELLY
SUNNIES | HM
BAG | ETSY

*gifted


ENG | Nothing special here today, just blabbing on about this outfit with the orange bomber jacket I found from the flea market and the cute and soft grey hoodie dress. Enjoy your weekend! 

No comments

Post a Comment