Elämäni aakkoset

December 1, 2017

Mä kanssa, koska muutkin! Olkaatte siis hyvä, tässä hieman höttöistä syväluotausta blogin kirjoittajasta.

A: Aitous. Pidän aidoista ihmisistä, jotka eivät teeskentele olevansa jotain muuta kuin ovat. Aitous ja itsevarmuus ovat tosi viehättäviä piirteitä ihmisissä.

B: Bloggaaminen. Ollut osa elämääni jo viisi vuotta, mutta ihan ekan blogin aloitin jo vuonna 2008.

C: Crossfit tai crosstraining, jonka aloitin tässä kuussa. Rakastan näitä treenejä yli kaiken, koska ne tuovat ihanaa vastapainoa omille punttitreeneilleni!

D: D-vitamiini. Olen maailman huonoin ottamaan mitään pillereitä säännöllisesti, koska pää on niin laho. Tähän voisin hieman panostaa, koska edessä on taas viisi kuukautta pimeyttä ennen kevään tuloa.

E: Ei. Sana, jonka jokaisen kannattaisi välillä muistaa arjen tiimellyksen keskellä. Kaikkeen ei voi eikä kannata venyä, vaikka joutuisikin välillä skippaamaan kivojakin juttuja. Olen oppinut tähän hiljakseen vuosien varrella.

F: Faarao. Hei mitä tähän nyt voi oikeasti keksiä?! Faaraoiden haudat on nähty Egyptissä, mutta pyramidit jäivät sillä kerralla välistä. Pitänee joskus vielä palata...

G: Garderobi. Tursuaa yleensä yli äyräiden, eikä missään nimessä ole eikä tule olemaan mallia "minimalistinen". Koki vastikään läpi pöyhimisen ja konmarituksen, kun sain kiikutettua kirpparille sekä Kierrätyskeskukseen ihan hitosti ylimääräistä roinaa.

H: Hassuttelu. En voisi elää ilman huumoria, jota on viljelty laadusta tinkimättä lapsuudenkodistani tähän päivään asti!


I: Isi. Yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä, jota arvostan hurjasti. Ollaan tosi samanlaisia; tuliluonteisia ja säpäköitä - ehkä siksi otetaan joskus yhteenkin... haha. Isiltä olen oppinut niin paljon.

J: Jäätelö. Joo sori tästä, kello on paljon ja aivot eivät toimi... Mutta onhan se nyt ihan hitsin hyvää etenkin kesällä. Mun lempimakuja ovat Magnumin vanilja valkosuklaakuorella, Cookie Dough ja lapsuuden suosikki Mango-meloni.

K: Kiitollisuus. Olen kova olemaan kiitollinen, niin pienistä kuin suuristakin asioista. Ja mulla on elämässäni paljon, mistä olla kiitollinen.

L: Lapsuus. Mun oli onnellinen, mitään en muuttaisi. Kiitos siitä mun porukoille! Omilleni toivon voivani tarjota vastaavan miehen kanssa.

M: Mamma. Mun rakas äiti, ihana tyyppi ja niin mukava aina kaikille. Saa aina kehuja kavereilta ja mun tutuilta siitä, kuinka mukava onkaan. Eikä ihmekään! Nooo okei, kyllä mun isikin saa, haha.

N: Nappulat. Tyttäret, tötteröt, rakkaat, mussucat, pikkaraiset, räkänokat ja kakkavarpaat. Rakastan niin hitosti että sattuu. Hienoimmat kaksi asiaa, jotka olen aikaansaanut.

O: Onni. Sitä kovasti tavoittelen, välillä onnistuen paremmin, välillä huonommin. Onni tulee myös siitä, että ymmärtää sen asuvan pienissä ohikiitävissä hetkissä.
P: Perhe. Kaiken alku ja juuri, sekä lapsuuden "oma", johon kuuluu vanhempieni lisäksi pikkuveikka, että ikkariomani; mies ja lapset.

Q: Queen. Kauheen vaikea tämä Q. Laulan useasti karaokessa Queenin Crazy Little Thing Called Love:a, ettäs tiedätte - törkeän hyvä biisi!

R: Rakkaus. Voiko tähän edes vastata muuta? Se pyörittää maailmaa! Sitä kannattaa hölvätä ympäriinsä tuhlaillen; perheelle, ystäville ja läheisille. Sen saa yleensä tuplana takaisin ja mikään ei lämmitä sydäntä kuten se.

S: Sportti. Sali. Ihan parasta, en kestä. Urkkaamisesta on tullut mun uusin addiktioni, ja voisin oikeastaan sanoa sen olevan ylivoimaisesti paras addiktioni ikinä. En voisi elää ilman!

T: Tyyli. Olen aina ollut tarkka tyylistäni, vaikka se onkin vuosien mittaan muuttunut radikaalisti, kuten on kroppakin jota olen pueskellut. Nyt tuntuu löytyneen hyvin vahvasti se oma tyyli, joka tosin vaihtelee ihan päivän ja fiiliksen mukaan. Sitä tyyli mulle on, leikkiä.

U: Usko. Mä en kuulu kirkkoon, mutta uskon kuitenkin johonkin energiaan tai voimaan, jota en osaa sen tarkemmin määritellä. Ehkä energia olisi hyvä sana kuvaamaan sitä, koska ihmiset lähettävät itsestään energiaa maailmaan, ja uskon vahvasti siihen, että sitä saa mitä tilaa ja pyrin itse elämään sen mukaan.PANTS | Y.A.S.
HEELS | TOPSHOP
TURTLENECK AND LEATHER JACKET | SECONDHAND
BRACELET | BESO HELSINKI (diy)


V: Veikka. Meitä on vaan kaksi, mutta onneksi ollaan aina tultu toimeen mainiosti. Nykyään nähdään kyllä ihan liian harvoin, vaikka suht lähellä asutaankin. Buu, syytän näitä hiton ruuhkavuosia!

X: Merkitsee suukkoa ja on 2010 perustamani korumerkin tunnuskirjain.

Y: Ystävät. No tietty mulla on just ne maailman kaikista parhaimmat. Oikeasti tunnen joka kerta suurta kiitollisuutta ajatellessani miten upeita mimmejä mulla on elämässäni, ja että olen saanut vielä aikuisiälläkin uusia ystäviä. Waude!

Z: Zeus. Jo ala-asteelta asti olen ollut äärimmäisen kiinnostunut vanhoista pakanauskonnoista, ja muistan erityisesti kreikkalaisten ja roomalaisten jumaltarujen olleen törkeän kiinnostavia luettavia.

Å: Åland. Tarttisi ihan oikeasti mennä käymään, viime reissusta taitaa olla noin 33 vuotta aikaa. On kuulemma oikein kaunis paikka etenkin kesäisin, haha...

Ä: Äitiys. Juu, kovasti on kliseistä, mutta olkoon! Vaikken olekaan kovin pullantuoksuinen mamma koskaan ollut, niin mammaksi tuleminen on varmasti muuttanut mua ja elämääni eniten tähän mennessä. On hetkiä jotka vaihtaisin ilosta kiljuen pois, mutten koskaan, koskaan tätä kokemusta ja sitä kaikkea upeaa, mitä olen äitinä saanut kokea tähän mennessä.

Ö: Öykkäri. Yksi meidän kuopuksen lempinimistä vauvana, kutsutaan myös tornadoksi...

Tällaista tällä kertaa. Kuvituksena syksyiset asukuvat, sähkönsinistä ja tummaa sinistä rinnakkain. Tuo kahden euron (!) nahkarotsi oli kyllä yksi viime vuoden parhaista kirppislöydöistä, ollut käytössä ihan hurjasti. Ihanaa viikkaria kaikille ja kuullaan taas pian!

EN | These are the alphabets of my life. It's a thing here in Finland in this ladies magazine to have the local celebs write down theirs, so I did the same to tell u a bit more about myself. Not gonna translate all of these to English, but I can reveal a couple of things. 

I love, love, love my gym time and my newest sports find is crosstraining. I want to learn a proper handstand by next summer, as I can now only do it against a wall. I love being a mom althought I've never been very "momsy". My two little girls are the sunshines of my life! I have a bunch of the most amazing people in my life: mom, dad, little bro, my own little fambam and all of my fabulous friends of course and I'm beyond grateful for each and every one of them. I love making stupid jokes and could not live without funny people surrounding me with laughter. I've been blogging for the past five years, but felt a need to start over with this blog. 

Now that's something to begin with, right? Keep popping by if you wanna get to know me little better. Cheers and see you soon!

No comments

Post a Comment