Testing OPV BEAUTY

November 24, 2017

Haudihou, on aika testailla ensimmäisen kerran meikkejä Tarua:n puolella, jee! Sain jokin aika sitten kokeiltavaksi muutaman tuotteen The Bos:n valikoimista ja päädyin kokeilemaan etenkin Instassa suuresti hehkutetun OPV Beauty:n tuotteita. Gorgeous-nimellä kulkeva luomiväripaletti kutkutti erityisesti kaltaistani luomiväri-addiktia, mutta myös brändin huulituotteet herättivät kiinnostukseni.
Luomiväripaletti on mielestäni niin sanottua mainiota peruskauraa; ei huipputasoa, muttei missään nimessä mitään höttöäkään. Arvosanaksi antaisin sille tasaisen kasi plussan, sillä osa väreistä on pigmentiltään täyttä tykkiä, toisten jäädessä todella valjuiksi. Kaikista pigmenttisimpiä nappeja olivat ehdottomasti punaisen, oranssin, kuparin ja okran sävyt kaikessa loistossaan ja suurimman pettymyksen aiheuttivat puolestaan paletin väripilkut, eli vihreä ja sininen sävy, joista etenkin siniseltä odotin paljon.

Hyvä pohjustustuote ottaa kuitenkin myös näistä heikoimmista sävyistä kaiken irti, ja toisaalta tottuneemman on ehkä helpompi kerrostaa väriä luomelle kuin siivoilla liikoja pois. Paletti vastaa edelleen jylläävään punasävyiseen silmämeikkitrendiin oivasti, ja olenkin taiteillut sillä jo pari lookkia omalle naamalleni.
Huulimeikeistä testailin kaksi metallisävyä Metallic Liquid Lipstick Creme:stä, joista eritoten vaaleampi sävy nimeltä Iconic Kisses aiheutti ennen saapumistaan lisääntynyttä kuolan eritystä. Se on huulilla kuitenkin makuuni hieman liian teinix ja ysäri yksistään, mutta kerrostamalla sitä esimerksi ruskean sävyisen mattahuulipunan päälle on tulos aivan hiton upea - kokeile jos uskallat! Tummempi sävy nimeltään Revolver on upea sävy jouluun, mutta olisi saanut olla vielä karvan verran metallisempi, jouluna kun saa säihkyä kilpaa kuusen kanssa.

Ensipuraisu OPV:n meikeistä oli siis positiivinen, ja on kiva että brändiä saa tilattua kotimaastakin, eikä tilausta tarvitse odotella viikotolkulla valtamerten takaa saapuvaksi. Onko brändi teille tuttu?

ENG | I've been testing some makeup treats from OPV Beauty lately. Loved the reds, coppers, golds and browns of the Gorgeous-eyeshadow palette! I recommend using a base product for the eyelids before applying the shadows to get the best and more importantly lasting result. The Metallic Liquid Lipstick Cremes felt good on the lips and the sexy red shade called x would be perfect for Xmas. 

No comments

Post a Comment