Fresh start

November 24, 2017

Moi, kaikki. Ihana olla vihdoin tällä puolella, Tarua on viimein auki - jes! Olin suunnitellut uuden blogin avaamista HOME AT LAST:n tilalle jo tovin; vanha blogi tuntui jotenkin jämähtäneen aikaansa, enkä yksinkertaisesti jaksanut ryhtyä perkaamaan koko viisivuotisen blogihistorian tekstejä läpi, blogin ulkoasusta puhumattakaan. Siitä syntyi idea kokonaan uudesta alustasta, joka toimisi täysin mun ehdoilla ja päivittyisi ruuhkavuosien kiireen keskellä ilman paineita. Upean uuden ulkoasun loi ohjeideni perusteella ihana ja hiton taitava PrettyWildThings:n Serena, jonka palveluja voin suositella ihan jokaiselle äärimmäisen lämpimästi. Mimmi on kova tekemään hommia ja kaikki sujui suunnitelmien mukaan!
Nimikään ei enää kuvannut blogin sisältöä; HOME AT LAST viittasi nimittäin siihen, että aloittaessani sen kirjoittamisen viisi vuotta sitten koin olevani täysin kotona elämässäni, mutta yllättäen nimi sekoitettiinkin varsin usein sisustusblogeihin, hah. Tarua tuntui heti omalta, olenhan kuunnellut Totta vai tarua -vitsejä polven korkuisesta asti... Ja sitähän tämä mun elämä on, totta ja Tarua. Sopivassa suhteessa, just siinä järkässä kuin itse tykkään ja toivon.

Viidessä vuodessa lapset ovat poistuneet vuorollaan masusta ja kasvaneet aivan hurjasti, esikoinen aloittaa ensi syksynä jo eskarin ja kuopuskin täyttää kesän alussa neljä. Aika juoksee niin hurjaa vauhtia, ettei ihmekään että myös blogi ja sen kirjoittaja muuttuvat siinä sivussa. Koin vahvasti haluavani aloittaa niin sanotusti alusta tämän harrastuksen ja tiivistää blogin aihepiirejä enemmän nykyisten kiinnostuksen kohteideni mukaisiksi.

Vanhan blogin loppuajoilta sen jo varmaan aistikin, urheiluhulluuden nimittäin. Treenaamisesta on pikkuhiljaa tullut mulle kuin toinen luonto, enkä osaa enää elää ilman! Tarua tulee siis sivuamaan enemmän sitäkin osa-aluetta sekä sporttipukeutumista, mutta toki pitäydyn myös vanhoissa suosikkiaiheissa kuten muodissa ja kauneudessa. Tässä kohtaa onkin mainio hetki esittää postaustoiveita, joita pistän ehdottomasti ylös tuonnempaa varten! Blogi päivittynee mitä todennäköisimmin noin kerran viikossa, mutta Instan puolella tahti on tiiviimpi, ja etenkin Insta Storya tulee päivitettyä päivittäin useitakin kertoja.
MOM JEANS | SECONDHAND
ANKLE BOOTS | MANGO
TURTLE NECK SWEATER | SECONDHAND
BAG | CHANEL
SUNNIES | PORSCHE
JACKET | EBAY
Kuvituksena nykytyylin tiivistävät asukuvat ehkä kuukauden takaa; rento poolokollari ja ykkösfarkut, joita mies vihaa syvästi. Pukeutuminenkin on kuin varkain muuttunut aina vaan kasuaalimmaksi sekä sporttisemmaksi, johtunee kai siitä, että mieluiten elelisin suurimman osan ajan salikamoissa, hah... Mutta kyllä se on myös niin, että kunnon teräväkärkiset piikkikorot nostavat asun kuin asun ihan uudelle tasolle, tai ainakin antavat sen kantajalle ihan uutta puhtia.

Kokoan teille myös seuraavaan postaukseen Elämäni aakkoset kliseiseen tyyliin, koska aihe on ollut pinnalla blogeissa viime aikoina, niin saattepa pitkästä aikaa jotain pureskeltavaa hieman pinnan altakin. Tässä nyt tuli ihan vaivihkaa sellainen vanha kunnon sopulifiilis, eli että koska muutkin, niin sitten mäkin, haha! Ennen nyt lukemaasi postausta löydät vielä yhden uuden postauksen, jossa tutustuin OPV Beauty:n meikkeihin. Huh, tässä se nyt sitten on, mun uunituore tuotos - toivoittavasti viihdyt ja tulet uudemmankin kerran kylään!

SoMe-ikonien kautta pääset normaaliin tapaan blogin Facebookiin, Instaan, Pinterestiin ja Blogloviniin, jonka kautta blogin tilaaminen on helppoa. Blogin pitäisi olla päivittynyt sinne automaattisesti, joten sinun ei tarvitse tilailla sitä uudestaan.

P.S. Jos huomaat sivuilla jotain fiksattavaa, olethan ihana ja kerrot siitä minulle niin saan kaiken kuntoon - kiitos! Tuotos ei tosiaan ole vielä aivan 100% valmis, mutta viimeisiä silauksia tehdään paraikaa ja ensi viikolla homma pitäisi olla jo kokonaan purkissa.

ENG | It's finally online, my brand new and crispy blog! After writing my old blog for the past five years I decided it was time for something new and slightly different and ended up with Tarua, that will combine my passions under one roof, or page, should I say. My fave things include fitness (gym + crossfit), fashion and beauty so those will be the corner stones of this blog with so much more. I'll be posting around once a week, but my IG is more active especially in the Stories. So welcome, and stay tuned for lots more! 

No comments

Post a Comment